Ranní meditace ve studiu YogaDream

02.01.2018 20:30

OSHO Dynamická meditace

Nové pravidelné ranní meditace s Ivanou Krahulcovou

Nová výzva pro všechny, kdo hledají samou podstatu sama sebe a nebojí se při tom na chvíli nehledět na to, co se má a nemá!

Tato meditace je rychlou a intenzivní cestou k proražení starých, hluboce zakořeněných vzorců v naší mysli, které nás vězní v minulosti. Zažíváme v ní svobodu, kvalitu tichého svědka a hluboký mír, který je za nimi.
Nejvhodnější doba na meditaci je brzké ráno v době kdy se probouzí příroda, noc odchází a slunce vystupuje na oblohu a vše je bdělé a přítomné.
Meditace trvá 60 minut a má 5 fází. Během celé meditace jsou oči zavřeny, dobré je použít šátek přes oči a provádět ji nalačno. Meditaci lze dělat o samotě, ale ve skupině má mnohem větší sílu a účinek.

Tato meditace je mezi lidmi velmi oblíbená, možná právě proto, že jde za hranice běžného bytí v dnešní společnosti. Je skutečně velmi dynamická: v první fázi aktivně dýcháme a necháme v sobě energi stoupat, budujeme ji, abychom ji pak v druhé, katarzní fázi mohli nechat vybuchnout, nechat odejít z těla vše, co již nechceme anebo nemůžeme držet, ve třetí fázi pak probouzíme centrum našich emocí, sexuality a vitality, ve čtvrté fázi zůstáváme nehybným, tichým svědkem všeho uvnitř i vně a v páté fázi tancem oslavíme naše bytí, živost, radost.
Jsme opravdu zvědaví, kdo se odváží na tato ranní očistná setkání! Všichni jste srdečně zváni!

Datum: poslední pátky v měsíci 19.1., 23.02., 30.3. 2018

Čas: 07:15 - 08:15

Rezervace: cestaktelu@seznam.cz, 776 17 42 42

Kontakt

Mgr. Ivana Krahulcová Cesta k tělu
Na Občinách 477/11
Malšovice 500 09
Hradec Králové
776 17 42 42 cestaktelu@seznam.cz